website
Skip to content

Beoordeeld met 4,8 sterren op Trustpilot

Gratis Expressverzending (min. bestelling £/€ 120)

De Wild Geese ® Rum uit 'The Carouser'

11 Feb 2015

THE WILD GEESE ® Rum uit 'The Carouser' – Zie het artikel hier

Ik heb deze flessen rum al geruime tijd in mijn bezit en zuig langzaam het leven uit elk flesje. Ik heb een tijdje moeite gehad om te beslissen wat ik van ze vond, naast hun prachtig ontworpen flessen. Deze premium flessen, afkomstig uit de THE WILD GEESE ®- collectie, zijn sterk in vergelijking met andere rum, vergelijkbaar met de manier waarop Ierse whisky met bourbon is. Vanaf de eerste slok is het duidelijk dat het geen met suiker omhulde Baileys is.

Wilde Ganzen Golden Rum 37,5% alc

Lager in percentage en jonger, de Golden rum is niet minder krachtig. De kracht van de alcohol zorgt ervoor dat mijn ogen tranen als ik het glas optil. De geur is doordrenkt met een zoete ondertoon van butterscotch die ervoor zorgt dat ik niet helemaal uitgeschakeld word. De smaak past bij de zoete ondertoon van abrikozen en snoep. Ik kan de houten bourbon-eikenhouten vaten proeven waarin de rum is gerijpt, en ik kan de kracht proeven van de alcohol die me tegen de grond slaat, waardoor ik al mijn levensgeheimen naar mijn buurdrinker spuug.

Als ik deze rum voor de honderdste keer drink, besef ik waarom ik geen beslissing kan nemen. Dat komt omdat ik me de volgende dag geen enkele mening meer kan herinneren die ik heb geuit. Dus ik krabbel snel wat aantekeningen op en ga verder met de volgende.

Wilde Ganzen Premium Rum 40% alc

Waarschijnlijk mijn favoriet van de twee, en niet alleen vanwege de met diamanten ingelegde schedel die de fles siert of zijn exotische jeugd van 8 jaar in Barbados en Jamaica. Het komt omdat deze rum op de een of andere manier zachter en meer gemengd smaakt, met nootachtige amandelsmaken bedekt met vanille. Het heeft dezelfde kleur als de gouden rum, maar met een licht honingachtige tint. Bij het schenken ruikt het fris en reflecteert het licht de body van de rum. De smaak blijft lang hangen nadat ik iets heb gedronken, wat ik complimenteer met een bakje ijs. God weet waarom ik niet dik ben.

De rum lijken allebei erg op elkaar, maar zijn een klasse apart vergeleken met rum zoals Kraken en Captain Morgan's, die niet zoveel spierkracht hebben. De Wilde Ganzen® hebben twee hartige rums geproduceerd, verweven met kleine snufjes zoete smaak. Ik zal van ze genieten tot ik het vergeet.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Terug op voorraad melding
Terms & Conditions
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items

Voordat je weggaat...

Ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

20% korting

Voer de onderstaande code in bij het afrekenen en ontvang 20% ​​korting op uw eerste bestelling

CODESALE20

Doorgaan met winkelen